PREPAREM LA CAMPANYA DE DESCRIMINALITZACIÓ DE L’OKUPACIÓ

Hola a totxs!
Ara fa quasi un mes que vam presentar l’informe de ockupació d’habitatge buit «La vivienda para quien la habita«, en que hi han participat més de 600 persones que ocupen a Catalunya.

Per a què un informe d’ocupació i cap a on anem?
Aquest recull d’informació, dades i testimonis neix d’una demanda col·lectiva des de la Obra Social Catalana per tal de tenir una base d’informació accessible per descriminalitzar el que els mitjans de comunicació i els polítics amaguen i distorsionen: el dia a dia de les persones que ocupen habitatges buits.

La motivació d’aquest informe és convertir-se en una eina col·lectiva de cara a una futura campanya de descriminalització de l’ocupació. Volem visibilitzar el ventall de realitats de les persones que ocupen, entenent-les no des de casos individualitzats, sinó en relació amb la crisi actual d’habitatge.
El dissabte 15 ens trobem amb tothom qui vulgui per començar a pensar entre totxs la campanya de descriminalització i legitimació de l’ockupació! Quan tinguem el lloc concretat ho publicarem a la web i twitter!

Totxs tenim dret a l’habitatge digne i la ocupació és una eina legitima per accedir-hi.

Recordeu que a partir d’aquest setembre publicarem l’informe d’ocupació online en castellà i català. De moment el podreu trobar a les següents llibreries de Barcelona:

La Ciutat Invisible
Aldarull
Taifa Llibres
Cap i Cua
El Lokal
La Rosa de Foc

Salut!

 

Publicar un Comentario

Tu email nunca se publicará ni se compartirá. Los campos obligatorios están marcados con un *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*