Informe Ockupació

Hola a totxs! Vam presentar l’informe de ockupació d’habitatge buit «La vivienda para quien la habita«, en que hi han participat més de 600 persones que ocupen a Catalunya.

Per a què un informe d’ocupació i cap a on anem?

Aquest recull d’informació, dades i testimonis neix d’una demanda col·lectiva des de la Obra Social Catalana per tal de tenir una base d’informació accessible per descriminalitzar el que els mitjans de comunicació i els polítics amaguen i distorsionen: el dia a dia de les persones que ocupen habitatges buits.

La motivació d’aquest informe és convertir-se en una eina col·lectiva.

Volem visibilitzar el ventall de realitats de les persones que ocupen, entenent-les no des de casos individualitzats, sinó en relació amb al sistema d’accés a l’habitatge i l’actual crisi.

¿A dónde va el dinero que pago para el informe?

Las Descargas Digitales son gratuitas. Pero tambien los podeis encontrar en papel.

Desde Obra Social Barcelona vendemos copias en papel del informe a 3 euros; contactar con nosotras para pedir una: obrasocialbarcelona@gmail.com

Pensamos que es importante ser transparentes con los gastos y ganancias del informe. Después de cubrir los gastos de impresión, todo el dinero que sobra va hacia una campaña que estamos colaborando con muchos colectivos de Catalunya sobre la descriminalización y legitimación de la ocupación. Esta gráfica explica a dónde va el dinero que recuperamos de la venta.

¿Dónde puedo conseguir el informe?

También lo puedes buscar por 5 euros en las siguientes librerías:

La Ciutat Invisible

Aldarull

Taifa Llibres

Cap i Cua

El Lokal

La Rosa de Foc