PRIMERA TROBADA #videsocupes

Estimades companyes,
Ens posem en contacte amb vosaltres per proposar-vos dues coses.
Com moltes sabeu, al juliol vam presentar l’informe sobre ockupació a Catalunya «La vivienda para quien la habita». Com ja hem dit, volem que això sigui una eina que s’utilitzi lliurement per part de tots i totes les vulgueu. A més, creiem que es podria fer una campanya conjunta de col·lectius de Catalunya per tal de descriminalitzar i legitimar l’ockupació. Per això:
– El dissabte 15 de setembre proposem una trobada de col·lectius de Catalunya per començar a pensar entre totxs una campanya de descriminalització i legitimació de l’ockupació que puguem llençar totes a la vegada un cop estigui llesta. El format d’aquesta trobada serà pluja d’idees i intentar crear grups per començar a treballar. No portem cap idea de campanya configurada, així que penseu-hi i porteu bones idees!
Lloc: a confirmar
Horari: 10h a 14h
Dinar: Dinar de 14h a 16h, 2 €
Agrairíem que ens indiquéssiu contestant quantxs us quedareu a dinar aproximadament
– Per altra banda, estem obertes i ens agradaria fer trobades-presentacions-tallers-intercanvis amb diferents col·lectius/barris/ciutats de Catalunya a partir de l’informe sobre ockupació. El format podria ser el que proposéssiu vosaltres, ja sigui venir a una assemblea vostra, fer-ho en una plaça del vostre barri, en un espai de debat amb altres persones o col·lectius, etc. Podeu proposar-nos per mail una o varies dates i intentem quadrar calendari i agendes.

Moltíssimes gràcies a totxs, ens veiem aviat!!

Bon inici de curs i una abraçada,

Obra Social Barcelona

Publicar un Comentario

Tu email nunca se publicará ni se compartirá. Los campos obligatorios están marcados con un *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*